Waar kun je het Samen Hier zomercampagne team vinden?

Wil je (ook) meedoen? We leren je graag kennen! We flyeren op verschillende evenementen in de steden en organiseren informatiebijeenkomsten in veel buurten.

Het Samen Hier team is op zomercampagne! We zijn te vinden in allerlei mooie, bijzondere buurten in Haarlem, Den Haag, Rotterdam en Almere, op zoek naar locals die het Samen Hier avontuur willen aangaan en een nieuwkomer willen opnemen in hun vriendengroep! We hebben al veel leuke mensen leren kennen in deze steden, die zich hebben aangemeld als Welkom Groep. Ook hebben zich al veel statushouders en –gezinnen aangemeld die niet kunnen wachten om Nederlanders te leren kennen. Deze zomer hopen we daarom de laatste Welkom Groepen te vinden zodat we de matching kunnen starten.

Samen Hier gaat over het opbouwen van je leven op een nieuwe plek. Met lokale mensen, als onderdeel van lokale netwerken gaat dat makkelijker. Wil je (ook) meedoen? We leren je graag kennen!

 

MEET-UPs IN DE BUURT

We flyeren op verschillende evenementen in de steden en organiseren informatiebijeenkomsten in veel buurten, bijvoorbeeld de Zeeheldenbuurt, Rotterdam Blaak, Hofplein, Katendrecht en Kralingen, Den Haag Weimar en Regentes, Statenkwartier en Scheveningen en Almere Centrum, Almere Poort, Almere Haven, Rotterdam Middelland. Kijk in de kalender wanneer we bij jou in de buurt zijn.

Staat jouw buurt er niet bij en wil je graag meer informatie? Neem contact met ons op, we vertellen je graag meer.

info@samenhier.nl
070 763 14 98

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Samen Hier

Bedankt voor je inschrijving.