Kick-Off Samen Hier Almere

Ben je geïnteresseerd in verschillende culturen en vind je het leuk om in contact te komen met nieuwkomers? Kom op 15 oktober naar t’ Kardoes voor de feestelijke kick-off van Samen Hier!

Podiumkunstenaar Mo Hersi en wethouder Jerzy Soetekouw geven samen het startsein van dit nieuwe initiatief.

Wanneer: dinsdag 15 oktober
Hoe laat: van 19:00 tot 21:00
Waar: ’t Kardoes (J.G. Suurhoffstraat 45, Almere)

Samen Hier maakt, samen met inwoners van Almere, een samenleving waarin vluchteling-nieuwkomers hun plek vinden. Hoe? Door locals en nieuwkomers aan elkaar voor te stellen, niet voor één keer, maar voor één jaar. Op die manier legt Samen Hier verbindingen tussen mensen die elkaar anders niet snel tegenkomen. De eerste Almeerders starten binnenkort met het verwelkomen van een vluchteling-nieuwkomer in hun vriendengroep. Ook nieuwsgierig? Kom langs om te luisteren naar hun verhalen.

Verwacht daarnaast een ‘netwerkbingo’, bijzondere koffie, hapjes uit alle windstreken en vooral veel persoonlijke gesprekken met Almeerders die je nog niet kent. Om 21:00 zal de avond met een lach worden afgesloten door podiumkunstenaar Mo Hersi.

Om te zorgen voor voldoende hapjes en drankjes, horen wij graag van te voren of u komt. Aanmelden kan via het aanmeldformulier hieronder.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Samen Hier

Bedankt voor je inschrijving.