Bouw mee aan de Samen Hier community in jouw stad!

Sinds begin januari is het Samen Hier team hard bezig met het zoeken van Welkom Groepen in Haarlem, Den Haag, Rotterdam en Almere, op de meest creatieve en uiteenlopende manieren. Zo waren Maaike en Tariq meerdere keren te horen op de radio (Funx, Den Haag FM, Haarlem101); (Funx, Den Haag FM, Haarlem105); Yora en Liselot kon je vinden op de SwanMarket in Rotterdam, Stadsboerderij Almere en BioMarkt Haarlem en vertelden we over Samen Hier bij Keukenverhalen, Sportclub Olympia, de Toneelschuur en het Zeeheldentheater. Ons doel: met Samen Hier willen we een omvangrijk publiek aanspreken zodat we informele contacten tussen nieuwkomers en Nederlanders kunnen stimuleren en Samen Hier kan uitgroeien tot een stadsbrede ‘community’.

 

Stand van zaken
In Haarlem beginnen we deze maand met de matching van de eerste 5 Welkom Groepen, en zoeken we opnieuw 5 groepen voor de tweede ronde. In Den Haag zoeken wij nog 1 Welkom Groep om van start te gaan. In Rotterdam zoeken wij, tenslotte, nog 3 Welkom Groepen en in Almere nog 4.

Jouw hulp om Samen Hier te vergroten komt goed van pas, zelfs als je al een Welkom Groep hebt gevormd, nog leden zoekt, of later pas mee gaat doen! Je kan helpen door:

  • Samen met iemand van het Samen Hier team een korte pitch of presentatie te houden over Samen Hier op jouw werk, sportvereniging etc.;
  • Een persoonlijk bericht over Samen Hier te plaatsen op je sociale media kanalen;
  • Een WhatsApp berichtje of mail over Samen Hier te sturen naar je netwerk;
  • Flyers en posters te verspreiden in je favoriete café, op je werk of vereniging;
  • Het Samen Hier team tippen op leuke plekken of locaties die wellicht interesse hebben om iets te betekenen voor Samen Hier (café’s, restaurants, marktjes, buurthuizen, organisaties, hubs, etc);

 

Je netwerk is groter dan je denkt!

Dus, als jij nog leuke ideeën hebt om Samen Hier onder de aandacht te brengen in jouw stad, mail dan naar info@samenhier.nl!
Ook voor voorbeeldteksten/inspiratie/flyers en posters kun je mailen naar info@samenhier.nl.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Samen Hier

Bedankt voor je inschrijving.